ADVAMO TEAM

Stanislas Ossieur

Advocaat - statutair bestuurder

Erkend bemiddelaar (specialisatie in burgerlijke & handelszaken en in sociale zaken)

Collaboratief advocaat/onderhandelaar – VvCP

Leslie Lossie
Master of Science in de criminologische wetenschappen
Kantoormanager

Leslie behaalde aan de Universiteit Gent haar Masterdiploma Criminologie met onderscheiding, werkte daarna jarenlang in het notariaat als zelfstandig dossierbeheerster en volgde hierbij systematisch cursussen van de Koninklijke Federatie van het notariaat.

Als kantoormanager is Leslie een onmisbaar onderdeel in het bedrijfsgebeuren van Advamo. Als administratieve duizendpoot leidt zij cliënten toe naar de juiste advocaten van het kantoor, biedt zij ondersteuning bij de dagdagelijkse opvolging van dossiers en behoudt zij de orde in het kluwen van allerhande documenten en paperassen.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar organisatorisch talent garandeert een optimale behandeling van ieder individueel dossier.

Jan Fiers

Meester Fiers vervoegde de Gentse balie in 1997 na de studies rechten aan de Universiteit Gent en een economische studie aan de UGent en de Universiteit Giessen (Duitsland).

Sinds 2003 is meester Fiers erkend bemiddelaar in familiezaken en in 2008 werd hij erkend als OVB Jeugdadvocaat. 

Behalve zijn gedegen ervaring in de advocatuur, is meester Fiers tevens gastdocent aan de UGent en de UAntwerpen in de opleiding Bemiddeling, doceert hij aan de Hogeschool Gent en was hij actief als ombudsman in diezelfde instelling.

Daarnaast was hij raadslid binnen het OCMW, gemeenteraadslid, schepen, provincieraadslid en kabinetsattaché.  

Hij beoefent eveneens een aantal onbezoldigde mandaten in de non-profit sector en heeft reeds verschillende publicaties op zijn naam staan.

​Zijn jarenlange en diverse ervaring maken meester Fiers tot een geschikte raadsman. Zowel cliënten als medewerkers vallen terug op zijn brede kennis in het administratief recht, familierecht en onderwijsrecht alsook op zijn bedrevenheid in de bemiddelingspraktijk.

Nur Demirtas

Meester Demirtas studeerde aan de Universiteit Gent en legt zich toe op het wegverkeersrecht en het strafrecht. 

Zij is eveneens deskundig binnen het domein van het huurrecht.

Na het volgen van verschillende opleidingen in schadebegroting, heeft zij zich ook dit rechtsdomein eigen gemaakt. 

Meester Demirtas staat gekend om haar innemende sociale vaardigheden en haar verbale overtuigingskracht. 

Meester Karsikaya studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel en is een echte “all rounder”, bedreven in diverse rechtstakken.

Geen dossier schrikt hem af, geen uitdaging is hem te veel.

Diverse buitenlandse ervaringen, waaronder een Erasmus-uitwisseling aan Bilgi University te Istanbul en een zomeropleiding aan de Wirtschaftsuniversität Wien te Wenen, droegen bij tot zijn breed interessegebied en zijn veelzijdigheid.

 

Meester Karsikaya’s aanpak wordt gekenmerkt door een aanstekelijke gedrevenheid en positiviteit.

Sinan Karsikaya

Meester Schreurs studeerde aan de Universiteit Hasselt, maar maakte de overstap naar de Universiteit van Gent omwille van haar grote interesse in het medisch recht en gezondheidsrecht.

 

Meester Schreurs haar vurige belangstelling voor het medisch recht werd getriggerd tijdens haar deelname aan een Summer Law School in Thessaloniki, Griekenland.

Meester Schreurs is dan ook gespecialiseerd in het gezondheidsrecht, maar is eveneens bedreven in het strafrecht.

De aanpak van mr. Schreurs wordt gekenmerkt door klantvriendelijkheid, positiviteit en geduld.

Romy Schreurs
Jennifer Vranken

Meester Vranken studeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven, waar zij haar masterdiploma’s  rechten en notariaat behaalde.

Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Door middel van haar rustige, beheerste en snelle aanpak schept zij rust in de chaos die familiezaken kunnen teweegbrengen.

Meester Vranken draagt de belangen van haar cliënten hoog in het vaandel en stelt alles in haar werk om tot een redelijke oplossing van het conflict te komen. Ze legt ingewikkelde materie in het recht duidelijk uit en helpt haar cliënten zo door een hectische tijd heen.

Meester Vrijdaghs studeerde af aan de Universiteit Gent met grote onderscheiding en haar eindwerk over het auteursrecht op straatkunst werd bekroond met de grootste onderscheiding.

Meester Vrijdaghs is actief in arbeidsrecht en het sociaal recht, maar heeft ook al heel wat expertise in het strafrecht.

Efficiënt werken is haar motto. Zij analyseert juridische problemen met accuratesse en deinst niet achteruit voor enige moeilijkheid.

Ellen Vrijdaghs

Meester De Prins studeerde af aan de Universiteit Gent als 'Master in de Rechten'. Tijdens haar studies ontwikkelde zij al snel een bijzonder interesse in het strafrecht, wegverkeerrecht en gezondsheidsrecht.

 

Meester De Prins hanteert een begripvolle en directe aanpak in elk dossier. Zij wordt gekenmerkt door haar open ingesteldheid, gedrevenheid en sociale vaardigheden. Door cliënten op volledige en verstaanbare wijze te informeren, tracht zij dossiers optimaal te behandelen.

Morgane De Prins
Sabrinna Scholiers
Secretaresse, Marketing medewerkster

Sabrinna studeerde aan de Arteveldehogeschool Gent en behaalde haar diploma Bedrijfsmanagement, Marketing Management.

Samen met Leslie zorgt zij voor een optimale administratieve werking van het kantoor.

Als secretaresse is zij vaak de eerste die cliënten te woord staat of te zien krijgen. Haar professionele en gemoedelijke houding zorgen ervoor dat cliënten meteen tot rust komen. 

 

Daarnaast staat zij ook de advocaten met raad en daad bij bij allerhande technische problemen. Zij zal zich steeds in bochten wringen om dringende taken tijdig af te ronden.

Ons kantoor is altijd op zoek naar (nieuw) juridisch talent. Indien je deel wilt uitmaken van ons team kan je je kandidatuurstelling steeds bezorgen via stany.ossieur@advamo.com.