ADVAMO TEAM

Stanislas Ossieur

Advocaat - statutair bestuurder

Erkend bemiddelaar (specialisatie in burgerlijke & handelszaken en in sociale zaken)

Collaboratief advocaat/onderhandelaar – VvCP

Leslie Lossie
Master of Science in de criminologische wetenschappen
Kantoormanager

Leslie behaalde aan de Universiteit Gent haar Masterdiploma Criminologie met onderscheiding, werkte daarna jarenlang in het notariaat als zelfstandig dossierbeheerster en volgde hierbij systematisch cursussen van de Koninklijke Federatie van het notariaat.

Als kantoormanager is Leslie een onmisbaar onderdeel in het bedrijfsgebeuren van Advamo. Als administratieve duizendpoot leidt zij cliënten toe naar de juiste advocaten van het kantoor, biedt zij ondersteuning bij de dagdagelijkse opvolging van dossiers en behoudt zij de orde in het kluwen van allerhande documenten en paperassen.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar organisatorisch talent garandeert een optimale behandeling van ieder individueel dossier.

leslie.web2.jpg
Jan Fiers

Meester Fiers vervoegde de Gentse balie in 1997 na de studies rechten aan de Universiteit Gent en een economische studie aan de UGent en de Universiteit Giessen (Duitsland).

Sinds 2003 is meester Fiers erkend bemiddelaar in familiezaken en in 2008 werd hij erkend als OVB Jeugdadvocaat. 

Behalve zijn gedegen ervaring in de advocatuur, is meester Fiers tevens gastdocent aan de UGent en de UAntwerpen in de opleiding Bemiddeling, doceert hij aan de Hogeschool Gent en was hij actief als ombudsman in diezelfde instelling.

Daarnaast was hij raadslid binnen het OCMW, gemeenteraadslid, schepen, provincieraadslid en kabinetsattaché.  

Hij beoefent eveneens een aantal onbezoldigde mandaten in de non-profit sector en heeft reeds verschillende publicaties op zijn naam staan.

​Zijn jarenlange en diverse ervaring maken meester Fiers tot een geschikte raadsman. Zowel cliënten als medewerkers vallen terug op zijn brede kennis in het administratief recht, familierecht en onderwijsrecht alsook op zijn bedrevenheid in de bemiddelingspraktijk.

Nur Demirtas

Meester Demirtas studeerde aan de Universiteit Gent en legt zich toe op het wegverkeersrecht en het strafrecht. 

Zij is eveneens deskundig binnen het domein van het huurrecht.

Na het volgen van verschillende opleidingen in schadebegroting, heeft zij zich ook dit rechtsdomein eigen gemaakt. 

Meester Demirtas staat gekend om haar innemende sociale vaardigheden en haar verbale overtuigingskracht. 

Meester Karsikaya studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel en is een echte “all rounder”, bedreven in diverse rechtstakken.

Geen dossier schrikt hem af, geen uitdaging is hem te veel.

Diverse buitenlandse ervaringen, waaronder een Erasmus-uitwisseling aan Bilgi University te Istanbul en een zomeropleiding aan de Wirtschaftsuniversität Wien te Wenen, droegen bij tot zijn breed interessegebied en zijn veelzijdigheid.

 

Meester Karsikaya’s aanpak wordt gekenmerkt door een aanstekelijke gedrevenheid en positiviteit.

Sinan Karsikaya
sinan2.jpg
Ons kantoor is altijd op zoek naar (nieuw) juridisch talent. Indien je deel wilt uitmaken van ons team kan je je kandidatuurstelling steeds bezorgen via stany.ossieur@advamo.com.